ליבנה

הוצאת אזרחות הונגרית, לאחר שאחי כבר הוציא.

שלום וברכה. אחי הגדול שגר בוינה, הוציא בעזרת מסמכים של סבי אזרחות ודרכון הונגרי לפני כמה חודשים. רציתי לדעת מהי הפרוצדורה והאם ישנן הקלות במקרה שכזה להוצאת אזרחות גם לשאר האחים במשפחה. תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

העובדה שאחיך הוציא אזרחות הונגרית בוינה, היא חשובה. היא בעצם מבטיחה לך שאין בעיות ניירת שקשורות למשפחת המוצא שלכם, קרי יש לך זכאות לאזרחות הונגרית כמעט בוודאות. עם זאת עליך להגיש בקשה חדשה ומסודרת בקונסוליה בתל אביב עם כל הניירת מחדש. אין קיצורי דרך. בכל מקרה הטיפול ייקח כשנה