udi

ממתי מתיחסים למועד קבלת אזרחות הונגרית

שלום, לפני 12 שנים לערך רשמתי את הלידה שלי בספר הלידות ההונגרי. ולאחר מכן הגשתי וקיבלתי דרכון הונגרי. לאחר מכן בוצע רישום נישואים שלי ושל אישתי והתקבלה תעודת נישואים הונגרית. היום אני רוצה להגיש בקשה לרישום לידה של ילדי. בטפסים לרישום לידת ילדים (ובטפסים אחרים) נדרש למלא את התאריך בו התקבלה האזרחות ההונגרית. מהו התאריך ? תאריך רישום הלידה שלי ? תאריך הגשת הבקשה לרישום אזרחות ובקשת דרכון? תאריך הנפקת הדרכון? בתודה מראש אודי

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

תאריך קבלת הא\רחות היא התאריך בו הונפקה לך לראשונה תעודת אזרחות/לידה. המועד מופיע על גבי התעודות עצמן. בהצלחה!