ואדים

קבלת דרכון הונגרי דרך סבתא

שלום, סבתא שלי נולדה באזור של אוקראינה שהיה הונגריה. אימא שלה נולדה בבודשפט. סבתא נכון להיום חיה באוקראינה בעיר בשם אושגארד, לאימא שלי (הבת שלה) אין דרכון הונגרי. איזה מסמכים ופרטים אני צריך על מנת לבדוק זכאות לדרכון הונגרי? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

ואדים שלום, עקרונית אתה ואמא זכאים לאזרחות הונגרית. אתם זקוקים בתור התחלה לתעודת לידה מקורית של אמא, ותעודת לידה ונישואין של סבתא. מעבר לכך צריך לעשות ראיון בשפה ההונגרית. בכל מקרה ממליצה לך להתייעץ עם אש/ת מקצוע. בהצלחה!