יניב

איתור ת.לידה של הסבא מסטמר טרנסילבניה רומניה

שלום, משיחה עם שגרירות הונגריה כדי להגיש בקשה לדרכון הונגרי עליי להציג את תעודת הלידה מרומניה מסטמר. יש ברשותי תמצית ממשרד הפנים שם רשום תאריך לידה ,שמות הוריו, ומקום לידה. איך אני יכול להשיג את תעודת הלידה בעצמי? יש אתר אינטרנט המיועד לכך או שעליי לנסוע בעצמי לשם? בנוסף יש לי את תעודת הנישואים של ההורים של סבי עם השמות הנוצריים שלהם השונים במקצת מהשמות היהודים משנת 1909 זה יכול לעזור כדי להוציא דרכון הונגרי? תודה , יניב

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

תעודת לידה מרומניה לא פשוט להשיג אך אפשרי.ניתן לפנות לשגרירות רומניה, לעורכי דין בארץ שמתמחים ברומניה או במישהו ברומניה שיכול לסייע. אם יש לך. קושי תוכל לקבל דרך משרדי פרטי התקשרות ברומניה של מישהו שיוכל לסייע.