דור

מסמכים ישראלים הנדרשים לקבלת אזרחות הונגרית

שלום. סבתי נולדה בשנת 1924 בהונגריה באזור שהיה בזמנו, ועודנו כיום, חלק מהונגריה. אשמח לדעת מהם המסמכים הישראלים הנדרשים לקבלת האזרחות ואם ניתן להסתפק בתעודת לידה היות ואין ברשותנו ת.ז או דרכון.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

בוקר טוב, המסמכים הנדרשים לצורך קבלת האזרחות ההונגרית הם: תעודת הלידה של הסבתא + נישואין + תעודת המעידה על שינוי שם במידה ובוצע, תעודת הלידה של הבת/בן של הסבתא (ההורה שלך) + תעודת נישואין + תעודה המעידה על שינוי שם במידה ובוצע וכנ"ל גם לגביך. היות ומדובר בהליך ארוך מומלץ לפנות אל עו"ד העוסק בתחום זה. בהצלחה.