קיבלתי אזרחות הונגרית במסלול החדש, האם מגיעה אזרחות גם לבני משפחתי? - פורום דרכון הונגרי

שאלה חדשה
  • צבי

    נשלח ע"יצבי 15:52, 26 באפריל 2015

    שלום רב, קיבלתי אזרחות הונגרית לפני שנתיים במסלול החדש ( ידיעת השפה). האם אשתי, בנותי ונכדי יכולים לקבל אזרחות ללא ידיעת השפה?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    11:15, 3 ביוני 2015

    צהריים טובים,
    תלוי בגילאים של בנותיך ונכדיך.

    תגובה
  • 17:51, 6 ביוני 2015

    תודה על תשובתך. לא התייחסת לגבי אשתי ( בת 60) . בנותי ( 30, 32) ונכדבן שנתייים.

    תגובה
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    10:50, 7 ביוני 2015

    אשתי ובנותייך יצטרכו לדעת הונגרית על מנת שיוכלו לעבור את הראיון בשגרירות.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

מנהל הפורום: עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למש
למידע נוסף

053-9374951 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד ליוצאי הונגריה וצאצאי יוצאי הונגריה ו"הונגריה הגדולה" ומטרתו להקנות מידע כללי בנושא קבלת אזרחות הונגרית ודרכון הונגרי אירופאי.
כיום ניתן להגיש בקשות לקבלת אזרחות הונגרית בשני מסלולים: מסלול על פי הורשה ומסלול ההתאזרחות.
חוקי האזרחות ההונגרים סבוכים והתקנות בדבר אופן ההגשה בשני המסלולים משתנים לעיתים תכופות ויש להתעדכן בהם לקראת הגשת הבקשה.
בכל מקרה ספציפי מומלץ להתייעץ עם מומחים בתחום, מאחר ולאחר הגשת בקשה בצורה לא נכונה קשה הרבה יותר לסיים את ההליך בהצלחה.