גבי בירו

זכאות לאזרחות/דרכון הונגרי לילדי

אני כמחזיק בדרכון הונגרי מעוניין להוציא כזה גם לשני בני, בזמנו נאמר לי כי קיימת בעייה מאחר והורי רעייתי מוצאם מפולין, האם זה המצב גם כיום ומה ניתן בכל זאת לעשות בכדי להוציא עבורם דרכון הונגרי? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

הבעיה עדיין קיימת. עם זאת היום ניתן לפתור את הסוגייה בדרך אחרת. כדאי לך להתייץ בעניין. בהצלחה!

גבי

תודה רבה על תשובתך, אני בהחלט מעונין לפתור את הבעייה ולהמשיך ולהתייעץ, האם את כמי שמטפלת בהשגת דרכון הונגרי יכולה לטפל בנושא, גם אם זה כרוך בפנייה לפולנים? ומה להערכתך משך הזמן עד לפתרון? תודה ובברכה!