חנה

זכאות אזרחות ודרכון הונגרי לדוברת הונגרית שאמה ילידת הונגריה

שלום, אני ילידת הארץ, אמי ילידת 2/1947, נולדה במונקאץ'. עלתה לארץ ב 1973. אבי ז"ל, יליד 11/1947, נולד בבראשוב ברומניה. מלידה, אני דוברת הונגרית, לא ברמה גבוהה, אבל ברמת שיחה יומיומית בבית. הייתי רוצה לדעת, אם אני זכאית לאזרחות? אין לי תעודות לידה של אף אחד מהם. אני מניחה שלהשיג אותן לא יהיה כל כך מסובך. תודה מראש! חנה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום חנה, על פניו נראה שאת זכאית לאזרחות הונגרית. במידת הצורך ניתן יהיה לאתר את המסמכים הרלוונטיים. שיהיה בהצלחה.