אילן

השפעת מקום הנישואין של הוריי על הזכאות שלי לאזרחות

שלום רב, זהו המצב העובדתי של משפחתי: אימי היא ילידת 1948. נולדה בישראל. אביה נולד בהונגריה בשנות ה-20' ואמא נולדה בפולין. הם התחתנו בישראל. על פניו, לאור העובדה שאמי נולדה לפני 1957 מספיק שאבי נולד בהונגריה כדי שהיא תקבל זכאות לדרכון, אולם אני מבין שהעובדה שהוריי לא התחתנו בהונגריה עשויה לקלקל זכאות זו. התוכלי בבקשה להסביר איך מקום הנישואין עשוי להשפיע על הזכאות? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

בוקר טוב, על מנת לקבל אזרחות הונגרית תצטרך להציג תעודה כלשהי היכולה להעיד שסבך (אביה של אמך) חי בהונגריה לאחר שנת 1929. כמו כן, אין קשר למקום שבו הוריך התחתנו. בכל מקרה מאחר והעניין מורכב מומלץ לפנות אל עו"ד הבקיא בתחום זה. בהצלחה.