ליאור

יש לי אזרחות הונגרית רוצה גם לאשתי

שאלה: יש לי אזרחות הונגרית ואני רוצה שאשתי גם תקבל. האם אפשרי ומה הפרוצדורה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

בוקר טוב, שאלתך קצת מורכבת ותלויה במספר דברים. 1. באיזה מסלול קיבלת את האזרחות ההונגרית? 2. כמה זמן אתם נשואים? 3. האם יש לכם ילדים משותפים?

ליאור

סבא שלי נולד בבודפשט וקיבלנו אני אבי והאחים שלי אוטומטית בלי שום מבחנים. אנחנו נשואים שנה בלי ילדים

ליאור

סבא שלי נולד בבודפשט ואבי והאחים שלי ואני גם קיבלנו אוטומטית בלי מבחנים כלשהם אין לנו ילדים אנחנו רק נשואים