בן

סבתי הייתה אזרחית הונגריה האם אני זכאי לדרכון הונגרי?

אבי נפטר לפני 10 שנים ולא ניסה לבקש אזרחות וסבתי הייתה אזרחית הונגריה עד שעלתה לארץ אחרי המלחמה. אני יליד 1987 האם אני זכאי לדרכון? בתור הנכד.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

בוקר טוב, על פי החוק ההונגרי ניתן לדלג על דור אחד על פניו נראה שאתה זכאי לקבלת האזרחות ההונגרית אך מומלץ שתפנה אל עו"ד הבקיא בתחום זו מאחר וישנם סייגים. בהצלחה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

בוקר טוב, מבחינת החוק ההונגרי ניתן לדלג על דור אחד לכן אתה זכאי לקבלת האזרחות ההונגרית אך מומלץ שתפנה אל עו"ד הבקיא בתחום זו. בהצלחה.

מאיה

סבי הוציא דרכון בולגרי לפני שנפטר (לפני כשנתיים). מהו התהליך אותו אצטרך לעבור (כולל את התהליך עם הוריי) בשביל להוציא דרכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

תיקון טעות: משרדנו לא עוסק באזרחות בולגרית.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

בוקר טוב, משרדנו לא עוסק באזרחות הונגרית.