משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון הונגריאמי נולדה בהונגריה ובני מעוניין לקבל אזרחות הונגרית

מנהלי הפורום

עו"ד שושה שונר

עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למשפטים ברמת גן ובעלת תואר ראשון (BA) מהאוניברסיטה העברית בירושלים בחוגים יחסים בינלאומיים ותולדות האמנות. עו"ד שונר ילידת הונגריה, בעלת משרד עורכי דין בתל אביב המתמחה בהשגת אזרחות הונגרית, איתור מסמכים, צוואות וירושות, גישור משפחתי ועוד.

קביעת פגישה
0539374951
חזרה לפורום

אמי נולדה בהונגריה ובני מעוניין לקבל אזרחות הונגרית

אור
אורנה גבע

שלום, אימי ילידת 1928 בהונגריה בעיר Kallo (מחוז Nograd). אימי ניצולת שואה, עלתה לארץ בשנת 1947. אין בידיה כל מסמכים. אבי ז"ל נולד בסלובקיה, וגם לו לא היו כל מסמכים, גם לא תעודת נישואין (הם נישאו בדרך לישראל). אני ילידת הארץ, ובני מעוניין לקבל אזרחות הונגרית. לאור הפרטים הנ"ל האם לדעתך הדבר אפשרי, האם כולנו נצטרך לעבור את התהליך, האם יש צורך במבחן בהונגרית ומנסיונך כמה זמן אמור להימשך התהליך. תודה, אורנה

RE:
עו"ד שושה שונר - דרכון הונגרי
עו"ד שושה שונר - דרכון הונגרי(נכתב ע"י: אורנה גבע)

אורנה שלום מאחר ואין בידייך תעודת נישואין של הורייך ,לצערי הרעיון של הגשת בקשה רגילה כלל יורד מן הפרק. במקרה שלך אין ברירה אלא ללכת במסלול של התאזרחות, מסלול בו כל אדם מעל גיל 18 חייב לדעת לדבר (ולדבר בלבד) בשפה ההונגרית ברמת שיחה סבירה. החדשות הטובות הן שאין צורך שאת תגישי את הבקשה על מנת שבנך יגיש בקשה. הוא אמנם זקוק למסמכייך אבל יכול להגיש בקשתו לבד. מנסיוני תהליך כזה אמור לקחת כשנה. במידה ויש לבנך ילדים קטינים והוא מעוניין להוציא עבורם אזרחות, עד גיל 14 אינם חייבים בידיעת השפה, ומעל גיל 14 אינם חייבים את ידיעת השפה אם אביהם למד ויודע לדבר ברמה סבירה. בהצלחה!