לידור אליהו שלף

אזרחות הונגרית לנכד שסבא וסבתא רבא שלו נולדו בסרביה יוגוסלביה

שלום, אני צאצא לילידי סרבהי יוגוסלביה, סבתא וסבא רבה שלי זכרונם לברכה נולדו ביוגוסלביה איזור סרביה, וחיו שם כאשר הונגריה הגדולה לשטה שם, סרביה נכללה בתוך הונגריה הגדולה, ישלהם אזרחות יוגוסלבית לפי מה שידוע לי, לגבי ההונגרית אני לא בטוח עדיין, והם נולדו שם לפני שנת 1950 ( באיזו השנים 1920-1930 הם נולדו שם) , האם קיים הסיכוי שאני איהיה זכאי לאזרחות ודרכון הונגרי? מה התנאים לכך והדרישות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

צהריים טובים, אכן אתה זכאי לקבלת האזרחות והדרכון ההונגרי אך עליך לדעת את השפה ההונגרית. בהצלחה.