אבי

לאבי יש אזרחות הונגרית ודרכון, האם מגיע גם לי דרכון והאם אני צריך לדעת את השפה?

שלום שמי אבי לאבי יש דרכון ואזרחות הונגרית , האם מגיע גם לי דרכון והאם אני צריך לדעת את השפה ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אבי שלום במידה ואביך קיבל אזרחותו בדרך הרגילה לפני כמה שנים הרי שאתה ללא ספק זכאי לאזרחות הונגרית ובעקבות כך גם לדרכון. כמובן תהיה חייבל לעבור מסלול של הגשת אזרחות כמו כולם, עם כל הטפסים , תהליך האורך כשנה. במידה ויש לך גם ילדים, הם כמובן גם זכאים. בהצלחה!

אבי

תודה על תגובתך אבי הוציא את הדרכון שלו לפני כשנה וחצי , גם כן דרך עו"ד (קיבלתי הרבה המלצות עלייך) האם זה עדיין רלוונטי אלי ? והאם עלי לדעת את השפה ? תודה אבי

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אבי שלום זה תלוי איפה אבאב נולד, במידה ובגבולות הונגריה של היום אז אין צורך בידיעת השפה ואם הוא נולד מחוץ לגבולות הונגריה של היום אז אתה בהחלט צריך לעבור מבחן שפה. בברכה שושה

אבי

אם התכוונת לסבא אז כן בגבולות הונגריה של היום ואם לאבא אז אבא נולד בארץ תודה אבי

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אם כך אז אינך צריך לעבור מבחן שפה ואתה זכאי לאזרחות הונגרית באופן מלא. בהצלחה!

אבי

תןדה על תשובתך אבי הוציא את הדרכון שלו לפני כשנה וחצי דרך עו"ד ,האם זה תקף לגבי והאם עלי לדעת את השפה ? לא הצלחתי להשיג את אותו העו"ד וקראתי הרבה המלצות עלייך תודה אבי