עדי

העתק תעודת אזרחות הונגרית

הגשתי בקשה לקבלת אזרחות לפני כשנה וחצי. כיוון שטרם הגיעה, הפנו אותי למרשם האוכלוסין בהונגריה ממרשם האוכלוסין בהונגריה נמסר כי הבקשה אושרה ונשלחה לשגרירות בחודש מאי השנה בשגרירות טוענים שהיא עדיין לא הגיעה כיצד ניתן לקבל עותק של תעודת האזרחות ע"מ להוציא דרכון ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אם אושר אזרחותך, אז כרגע אין אלא להמתין עד שיגיעו מסמכי האזרחות , ובראש וראשונה תעודת הלידה שלך. בינתיים מומלץ להזמין תור לטביעת אצבעות כבר כעת בשגרירות.