פליקס

אזרחות הונגרית ליוצא קרפטים בשליטת הונגריה

סבא שלי נולד ב 1902 בקרפטים , דאז בשליטת הונגריה , הוא נפטר ממזמן אבל אני מניח שאפשר למצוא את תעדות הלידה שלו באחד הארכיאונים , השאלה היא האם אבא שלי קודם כל צריך להוציא אזרחות ואחר כך אני ? או שאני יכול להוציא אזרחות בלי שום קשר אליו ? מה הקריטריונים שצריך לעמוד בהם ? האם אני חייב לדעת לדבר בהונגרית ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

פליקס שלום אבא שלך לא חייב להגיש בקשה על מנת שאתה תגיש בקשה. מספיק להגיש את מסמכיו המתאימים ומסמך, רצוי תעודת לידה, של סבא. אין צורך לחכות לשום דבר. אתה חייב להביא מסמך האוקראינה אודות סבא - זאת לא בעיה בדרך כלל, אתה צריך לעבור מבחן שפה ברמה של שיחת חולין, שיחה בלבד ברמה סבירה. בהצלחה!