זהר

אזרחות הונגרית מהורים הונגריים

שלום, אני בן לזוג הונגרית שעלו לארץ בשנות התשעים. רציתי לדעת האם יש תהליכים נוספים לגבי הוצאת דרכון? או שאני זכאי ללא הוכחה מלבד שאני בן להורים הונגריים שנולדו בהונגריה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום וברכה, אם להוריך יש אזרחות הונגרית תקפה, קרי תעודת לידה הונגרית ודרכון הונגרי אז אין שום בעיה. אתה בתור צאצא להורים הונגרים יכול להגיש בקשה לשגרירות ההונגרית בתל אביב אחרי שתמלא את הטפסים המתאימים בצירוף תעודת הלידה שלך הישראלית מתורגמת כהלכה, כמובן כדאי לך להתייעץ עם איש מקצוע איך עושים את זה בדיוק. בהצלחה