שמוליק

מציאת מסמך המעיד על נוכחות בהונגריה אחרי 1929

שלום רב שושנה, אישתי הגישה לפני חודשיים בקשה לאזרחות הונגרית בשגרירות בת"א. היא קיבלה מכתב היום בו הם מבקשים הוכחה שסבא שלה גר בהונגריה אחרי ה1/9/1929. אנחנו יודעים שהוא הגיע לארץ ב1938, אך לא בטוחים איך להמציא מסמך שהוא היה נוכח בהונגריה אחרי התאריך הזה. מהונגריה יש לנו כרגע רק את תעודת הלידה שלו. אודה לך על כל עזרה בברכה, שמוליק

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שמוליק צהריים טובים, ייתכן וניתן לעזור לך אבל מדובר בהחלט בעזרה פרטנית, אנא פנה לייעוץ מתאים במידת הצורך. יש אפשרות למצוא תעודה שתעיד על כך שאותו אדם חי בהונגריה אחרי 1929 ומציאת מסמך כזה זה יפתור את בעיית סוגיית האזרחות. בהצלחה