זיו

פרטים לגבי זכאות משפחתי לדרכון הונגרי

שלום סבתי נולדה בהונגריה בשנת 1928 ועלתה לארץ בשנת 1946. אימי נולדה בשנת 1954 כבר בישראל. רציתי לבדוק מה האופציות עבור משפחתי להוצאת דרכון הונגרי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום וברכה, כאשר האמא נולדה ב1954 בישראל, כלומר לפני 1957שבשנה זאת השתנה החוק, היא יכולה לקבל את האזרחות ההונגרית דרך התורשה רק מאבא. היות ואבא לא יליד הונגריה את לא זכאית לאזרחות דרך תורשה רק במקרה וההורים שלך לא היו נשואים. אם כן היו נשואים, במקרה כזה את זכאית לקבלת אזרחות הונגרית דרך התאזרחות כאשר יש ללמוד הונגרית ברמה של שיחת חולין. לפרטים נוספים עלייך לפנות לייעוץ פרטני. בהצלחה.