ברוך

לאימי יש דרכון הונגרי. איך אני יכול לקבל גם כן דרכון הונגרי?

לפני כעשר שנים קיבלה אימי דרכון הונגרי אחרי שהוכיחה כי סבתי הינה ילידת הונגריה. מה התהליך אותו עלי לעבור כדי להציא דרכון הונגרי עבורי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום ברוך, קודם כל זכאותך חד משמעית במסלול רגיל אך ורק אם נולדת לאחר 1.10.1957. אם כך הדבר אזי עלייך לאסוף תעודות שלך ושלך אמך וכן להגיש בקשה מסודרת בשגרירות ההונגרית בתל אביב. על מנת לבצע את ההגשה רצוי להיעזר באיש מקצוע. אשמח לעמוד לרשותך.