רות

סבא מצד האימא נולד בהונגריה

שלום, סבי מצד אימי נולד בהונגריה והיגר קצת לפני פרוץ מלחמת העולם השנייה לדרום אמריקה. התחלתי להתעניין בהוצאת אזרחות הונגרית. רציתי לשאול האם אימי צריכה להוציא אזרחות הונגרית לפני או שאני יכולה להתחיל בתהליך בלעדיה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

רות שלום כיום, בניגוד לעבר הלא רחוק, אמך אינה חייבת להוציא אזרחות הונגרית על מנת שאת תוכלי להתחיל בהליך. ניתן "לדלג" עליה בתנאי שאת מגישה את כל המסמכים האישיים הרלוונטיים שלה במסגרת בקשתך.