איתי

אבא הונגרי בלי אזרחות

אני רוצה להוציא דרכון הונגרי אבל אבא שלי לא יכול להוציא בגלל שהוא שופט ואסור לשופטים יש מה לעשות בשביל שאני כן יוכל להוציא

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום וברכה, במידה ואבא נולד בהונגריה אזי אין בעיה שאתה תוציא את האזרחות בלעדיו. במידה והוא יליד הארץ אז במסלול רגיל של אזרחות הונגרית גם הוא חייב להוציא איתך את האזרחות. ישנה אופציה נוספת כאשר אתה תוכל לקבל אזרחות בדרך של התאזרחות. אבל תצטרך ללמוד את השפה ההונגרית ברמה של שיחת חולין. דבר שלוקח בממוצע כשלושה-ארבעה חודשים. במקרה שכזה ניתן "לדלג" על אבא ולעבור ישר אלייך.