יונה

סבתא רבא נולדה באיזור טרנסילבניה

שלום רב, סבתא רבא ז"ל נולדה בטרנסילבניה בשנת 1897 שכמובן היום שייכת לרומניה. מדובר על אמא של אמא של אבא שלי. יש לי את שם העיר בה היא נולדה וגם את תאריך לידתה. האם יש פוטנציאל לקבלת דרכון הונגרי? כמו כן, האם אצטרך (אני ואבא שלי) לדבר הונגרית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום יונה, אכן יש זכאות לקבלת אזרחות הונגרית במקרה זה. צריך לדאוג לתעודת לידה שלה מעיר הולדתה כצעד ראשון לתחילת התהליך. עם זאת תצטרכו לדעת הונגרית ברמה של שיחת חולין. אני עושה קורסים במשרדי - לקבלת פרטים נוספים נא התקשרו למשרד שלי. תודה,