יני

ביטוח בריאות בהונגריה

אני אזרח הונגרי ומעוניין להגר להונגריה בקרוב. קראתי בכמה מקומות שצריך לחכות שנה לאחר קבלת התושבות בכדי להיות זכאי לביטוח בריאות ממלכתי, ובנוסף שביטוח פרטי לאזרח זה עולה בסביבות 70,000 פורינט בחודש. האם זה נכון, והאם יש דרך בכל זאת לקצר את התהליך. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום וברכה, אינני מתמחה בתחום ספציפי זה של החוק ההונגרי. אנא חפש עו"ד בהונגריה אשר מתמחה בדיני הגירה והוא יוכל לתת לך תשובה מוסמכת בנדון.

יני

האם אפשר לקבל המלצה לעורך דין הונגרי דובר אנגלית או אם יש דבר כזה דובר עברית. תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אוכל להמליץ לך על עו"ד מצויינת. אנא צור עימנו קשר במשרד ונמסור את פרטיה בשמחה.

דוד

מבדיקה שעשיתי בהונגריה לאחרונה הדבר נכון ולא נראה כי יש דרך לעקוף זאת. ידוע כי מעסיקים (לכל הפחות בינ"ל) מבטחים את עובדיהם בביטוח פרטי.

יני

אזרח זר*