חיה משגב

האם אפשר לקבל אזרחות הונגרית?

סבי נולד בבודפשט בשנת 1850. יש לי מסמכים בנדון. אבי נולד בישראל בשנת 1921. אני נולדתי בישראל בשנת 1949. האם יש סיכוי לקבלת דרכון הונגרי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי חיה, מי שעזב את הונגריה לפני שנת 1929 לא זכאי להעביר את אזרחותו בתורשה רגילה. יש מסלול אלר, שמתאים לך: מסלול ההתאזרחות.במסלול זה את תקבלי אזרחות הונגרית בשני תנאים: הצגת מסמך המעיעל מקום לידתו של סבא וניהול שיחה ברמת שיחת חולין בשגרירות בתוספת מילוי טםסים מתאימים.בהצלחה!