קפלן מרים

הבת שלי רוני יש לה דרכון הונגרי ומעוניינת להוצא לבן הזוג ולילדים גם דרכונים הונגרים מחפשת מישהו שידריך או יעשה זאת עבורה

הוצאת דרכון הונגרי לכל המשפחה ילדים ובן זוג

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי מרים! בעלה של רוני וילדיה זכאים לקבלת אזרחות הונגרית בזכותה. בעלה אם הם נשואים לפחות 5 שנים. הילדים בכל מקרה באמצעות תורשה. יש להכין מסמכים מתאימים לכל תהליך. בעלה צריך ללמוד הונגרית ברמה של שיחת חולין, דבר שניתן לעשות בכל דרך שיבחר. במשרדינו אנו עושים קורסי הונגרית מדוברת ייעודיים למטרה זו. הקרוס הקרוב מתחיל ב 8.2.19 יום שישי ב 9:30. כל שיעור שעתיים. לפרטים נוספים אנא תשאירי פרטים ונתקשר אם הוא מעוניין. גם להדרכה מפורטת כמובן הנוגע לילדים. בהצלחה!