ענתי

חידוש דרכון הונגרי דרך השגרירות ההנוגרית

שלום, לפני כ-7 חודשים פניתי לשגרירות הונגריה על מנת לחדש את דרכונו של בני שפג תוקפו. לאחר שחתמתי על המסכמים שהתבקשתי ושילמתי בעבור החידוש נלקח הדרכון הישן ונאמר לי שישלח להונגריה. חלפו 7 חודשים וטרם חזר הדרכון. בשגרירות הונגריה לא יודעים את הסטטוס וטוענים שזה עוד בהונגריה. מת ניתן לעשות? לתחושתי הדרכון אבד

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי ענתי, תראי אינני יכולה לדבר בשם השגרירות. אני לא ניתקלתי בדרכון שאבד. אם חידשת דרכון לאחר שפג תוקפו של הישן, אזי זמן הטיפול הינו מעל 8 חודשים.יש לך אישור הגשה, הכי טוב שתפני אליהם במייל ותשאלי איפה הדברים עומדים, אין ספק שתזכי לתשובה מסודרת.

ענתי

תודה רבה על תשובתך המהירה! נתת לי מדד לזמן שזה לוקח(מרגיש חסר פרופורציה לחכות 8 חודשים לחידוש דרכון שאבד תוקפו) הם מצידם הבטיחו שתוך חודש וחצי נקבל דרכון חדש. אכתוב להם ונמתין חודשיים נוספים