גיגי

אזרחות הונגרית על סמך תמצית רישום

בידי צילום תמצית רישום בהונגרית של סבא שלי שנולד בטרנסילבניה (האישור ניתן ב1908 בטימישווארה) זה סבא מצד האבא ואני נושא אותו שם משפחה, האם על סמך תעודה זו נתין להנפיק אזרחות הונגרית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

על מנת לקבל אזרחות הונגרית צריך להביא את התמצית עם חותמת נאמן למקור מרומניה, וכמובן תעודות של ההורה שלך הבן /בת של סבא וכן ניירת ישראלית נוספת. בנוסף עליך ללמוד הונגרית ברמה של שיחת חולין במסלול זה. יש לנו קורסים ייעודיים. בהצלחה!