אילן אילת

אזרחות הונגרית לילדי הבגירים

אני בעל אזרחות הונגרית, בידי דרכון (ביומטרי)הוגריתקף ואף תעודת תושב. נולדתי בבודפשט בשנת 1947. ילדי הבגירים מעונינים באזרחות הונגרית. מבקש לדעת מהו התהליך הנדרש ובכמה זמן ניתן לקבל את האזרחות. אותה שאלה גם לגבי נכדותי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

ילדיך ונכדיך כמובן זכאים לאזרחות הונגרית. אם תגיש בארץ את הבקשות (אפשר את כולן ביחד) זמן טיפול הממוצע הוא כשנה וחצי. יש אופציה לנסוע לבודפשט ולהגיש שם, זה מקצר את הדרך באופן משמעותי.