שי

שינוי שם וסטטוס בדרכון הונגרי

שלום, אני בעלת אזרחות הונגרית, לאחרונה התחתנתי ואני רוצה לשנות את שם המשפחה ולעדכן את שינוי הסטטוס והשם גם בדרכון ההונגרי. מה התהליך שעליי לעשות לצורך כך? יש לציין שמסמכי הנישואין כבר מתורגמים לאנגלית וחתומים עם חותמת אפוסטיל

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

מזל טוב! עלייך לקבוע תור לצורך השינוי בשגרירות הונגריה לאחרהכנת טפסי רישום הנישואין . יש לצרף תעודת נישואין חתומה באפוסטיל עם תרגום להונגרית ולא לאנגלית וכן תעודה המעידה על בחירת שם שלך במידת ובחרת בשם כפול והשם הכפול אינו רשום בתעודת הנישואין. כמובן תצטרכי להזמין בעקבות השינוי דרכון חדש בבוא העת. בהצלחה!