דוד

האם אני זכאי לקבל אזרחות הונגרית

סבתי נולדה בשנת 1947 בהונגריה, אין תעודת לידה אך רשום לה בתעודת זהות הישראלית שהיא נולדה שם, השאלה שלי היא אם אני (מתחת לגיל 18) זכאי לאזרחות? ואם כן, מה הם ההליכים שעלי לעשות כדי לקבל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

עקרונית יש לך זכאות לאזרחות הונגרית אבל צריך קודם כל לברר היכן נולדה בדיוק סבתא. אין לדלג דורות לכן גם ההורה ההונגרי צריך/ה לעשות אזרחות יחד איתך. לגבי התהליכים והדרישות אוכל לפרט לאחר שיש תאריך ומקום לידה מדוייקים, מציעה שתחזור אלי בשנית כשיש בידך המידע הרלוונטי.

דוד

בודפשט 1947