דוד

בדיקת זכאות לדרכון הונגרי

סבתי נולדה בשנת 1947 בבודפש הונגריה, אין תעודת לידה אך רשום לה בתעודת זהות הישראלית שהיא נולדה שם, השאלה שלי היא אם אני (מתחת לגיל 18) זכאי לאזרחות? ואם כן, מה הם ההליכים שעלי לעשות כדי לקבל? ואיך קובעים תור לשגרירות ומה התהליכים שם? תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי - אין אפשרות לדלג על דור הביניים כאשר סבתך זו שנולדה בהונגרה. גם אבא או אמא/ ההורה ההונגרי כמובן צריך לעשות יחד איתך.לשגרירות קובעים תור בקלות כאשר כל הניירת מוכנה. ראשית יש להשיג תעודת לידה של הסבתא מבודפשט, בלי זה אין אפשרות להגיש את הבקשה. אשמח לעזור איך עושים כל דבר. קצרה היריעה מלפרט כאן את כל ההליך.