Kaadan

שלום לך בעלי הונגרי המחייבים אותי לעבור מבחן בהסטוריה של הונגרייה אני כאן 5 שנים ואני בכלל לא יכולה לעבור את המבחן הזה זה דיי קשה רציתי להתיעץ אותך

..

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי הפתרון הוא להגיש בקשת התאזרחות בהסתמך על אזרחותו של בעלך.מסלול זה נגיש לך במידה ואתם נושאים 5 שנים ויש לכם ילד משותף.תנאי נוסף הוא לדבר הונגרית ברמת שיחה בסיסית. במסלול זה איון צורך בידיעת היסטוריה. מדובר בראיון קצר בעל פה בלבד בנושא ענייני היום-יום.לייעוץ נוסף תוכלי לפנות אליי.