רועי

אשרת לימודים ללימודי רפואה בהונגריה

שלום עו"ד עינת, התחלתי לבדוק את האפשרות ללימודי רפואה בהונגריה. רציתי לדעת מה הפרוצדורה לקבלת ויזה סטודנט? האם השלטונות מערימים קשיים על סטודנטים זרים שבאים ללמוד במדינה? האם היותי ישראלי עלול להוות בעיה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

רועי שלום על מנת לקבל ויזת סטודנט בהונגריה עליך לפנות לשגרירות הונגריה בישראל ברח' פנקס 18 בתל אביב, טלפון 03-5456666/3. לא מדובר בפרוצדורה מסובכת. השלטונות בהונגריה ממש לא מערימים קשיים על סטודנטים זרים, להיפך, רוצים שיבואו ללמוד בהונגריה כמה שיותר. היותך ישראלי לא אמורה להוות בעיה - מספר גדול של ישראלים לומדים כיום בהונגריה בקמפוסים השונים, המשתלבים בחיי המקום. ידוע לי גם על קיומם של פורומים ואתרים של סטודנטים הלומדים שם. לדעתי כדאי לך להתעדכן שם. בהצלחה!