אנונימי

איך ניתן לוודא שסבא לא ויתר על אזרחות הונגרית?

שלום, אני מנסה לברר אפשרות לזכאות לאזרחות הונגרית. סבי נולד בשנת 1922 בהונגריה (דברצן), אבי נולד ברומניה (אורדיה) בשנת 1949. משיחה עם השגרירות ההונגרית הבנתי שאני צריך להוכיח שסבא שלי היה עדיין אזרח הונגריה בזמן שאבי נולד, למרות ששהה ברומניה באותה התקופה.. אילו מסמכים אני צריך להשיג על מנת להוכיח את זה? יש לנו אסמכתא לכך שסבי עבד בהונגריה בשנת 1947, האם זה מספיק? תודה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

ניתן להוכיח שהוא היה אזרח הונגרי במידה ויש לך ניירות של אביך/סביך מהונגריה לאחר שנת 1929. אפשר גם לחפש -אם אין ברשותך- מסמכים כאלו בארכיבים בהונגריה.