אוהד מיכאל

דרכון הונגרי - קורסים בשפה

ערב טוב, אבי זל הוציא אזרחות ודרכון כבן לילידי הונגריה וידע את השפה. האם אני אצטרך להבחן בשפה גם כן? איזה קורסים יש בנושא דרככם? תודה אוהד.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

על מנת לדעת האם אתה בכלל צריך לדעת שפה, אני צריכה להבין באיזה מסלול אביך קיבל אזרחות? מסלול הורשה ישירה(אין צורך בשפה) או מסלול התאזרחות( צריך לדעת שפה).אנא תן יותר פרטים.לנו יש קורס ייעודי שמתחיל ב6.3 ברמת גן .12 שבועות.את מוזמן.צור קשר עימנו על מנת לקבל פרטים נוספים