נועה ל

שינוי שם משפחה בפספורט הונגרי ללא תעודת לידה מהונגריה

שלום, ברשותי פספורט ישראלי והונגרי. אני מעוניינת לשנות את שם המשפחה שלי בפספורט ההונגרי (לא עקב נישואין/גירושין). את האזרחות ההונגרית קיבלתי מאמי, שקיבלה מסבא שלי שנולד בהונגריה. נולדתי בארץ ויש לי תעודת לידה ישראלית מתורגמת להונגרית. האם זה אפשרי לשנות את שם המשפחה? כמו כן, האם עליי לשנות את שם המשפחה בפספורט הישראלי לפני ההונגרי, או שאין קשר בין האחד לשני? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי נועה על מנת לשנות שם משפחה בהונגריה, את צריכה קודם לשנות אותו בארץ, להוציא תעודה המעידה על שינוי שם, לשנות את השם בדרכון ואז ליזום את תהליך שינוי השם השגרירות.בהצלחה!