תמר ד

ניתן להוציא דרכון הונגרי בחו"ל?

שלום, גיליתי שאני זכאית לאזרחות ודרכון הונגריים, אבל אני גרה כעת בחו"ל, האם יש אפשרות לעשות את התהליך בשגרירות ההונגרית בארץ שאני גרה בה כרגע או בהונגריה עצמה? או שעליי לטוס לישראל בשביל הראיון, כולל קבלת הדרכון? או שניתן לאסוף אותו מהשגרירות בארצי\הונגריה? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אפשר לעשות את הגשת הבקשה בכל קונסוליה שגרירות הונגרית בעולם. אפשר גם להכין את התיק בארץ ולשלוח לך לחו"ל.אם את רוצה להגיש בהוהגריה אז תצטרכי לטוס לשם, אך כיום אין לכך כל סיבה. בהצלחה!