דניאל

אזרחות הונגרית למי שנולד למתאזרח במסלול אזרחות לצאצאי הונגריה הגדולה (שנולד לאחר קבלת האזרחות ההורה)

שלום, הוצאתי לי ולבני אזרחות במסלול התאזרחות לצאצאי הונגריה הגדולה. רק אני עברתי מבחן שפה בזמנו, בגלל גילו הצעיר של בני בזמן ההגשה. במידה ונולד לבני בקרוב ילד, הבן שלו אזרח באופן אוטומטי כי נולד לאזרח, ורק יש לרשום אותו בהונגריה? או שהוא צריך לעבור תהליך מיוחד? אני מנסה להבין אם התהליך זהה לכל מי שנולד לאזרח, או שמי שנולד למי שהתאזרח (לאחר ההתאזרחות), הנוהל עבורו שונה? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

לך ולבן שלך יש היום אזרחות . כשתרצו לרשום לידתו של תינוק שנולד לאזרח הונגרי, יש לעשות תהליך של "רישום לידה של ילד של אזרח הונגרי" - למלא תפסים ולהגיש תעודות בהתאם. בנוסף, וכאן הקצ'- לפי ההנחיות דהיום האבא, קרי בנך חייב לדבר בעתי תהליך הרישום עפ הפקידה בשפה ההונגרית (על אף שבזמנו לא היה חייב לדעת), היום מפאת גילו- כן. על כן יש ללמוד הונגרית ברמה של שיחת חולין לצורך מעמד הרישום של התינוק. אנחנו אגב מלמדים הונגרית לצורך זה, (היום בזום) נשמח לעמוד לרשותך.