משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון הונגריאזרחות הונגרית לבן של ילידת הונגריה

מנהלי הפורום

עו"ד שושה שונר

עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למשפטים ברמת גן ובעלת תואר ראשון (BA) מהאוניברסיטה העברית בירושלים בחוגים יחסים בינלאומיים ותולדות האמנות. עו"ד שונר ילידת הונגריה, בעלת משרד עורכי דין בתל אביב המתמחה בהשגת אזרחות הונגרית, איתור מסמכים, צוואות וירושות, גישור משפחתי ועוד.

קביעת פגישה
0539374951
חזרה לפורום

אזרחות הונגרית לבן של ילידת הונגריה

שלמ
שלמה.

סבי נולד ב1906 בעיירה בצפון סרביה של היום . אז כנראה הייתה שייכת להונגריה. לאחר כמה שנים עבר לשטרלואויל שבהונגריה . הוא התחתן שם ב 1928 . יש לי תעודת נישואין שלו משם. נולדו לו שם 2 ילדים . יש לי תעודת לידה של אחד מהם. לאחר מכן עבר לבודפשט ושם נולדו לו כמה ילדים וגם אימי. יש לי תעודת לידה שלה . ב1937 הסבא נפטר בבודפשט יש לי תעודת פטירה שלו. אמי עזבה את הונגריה ב 1947 ועלתה לארץ . האם מגיע לי אזרחות

RE:
עו"ד שושה שונר - דרכון הונגרי
עו"ד שושה שונר - דרכון הונגרי

אזרחות הונגרית מגיעה לך, זה בטוח. רוב הסיכויים שאף אזרחות ללא ידיעת שפה. זה תיק שצריך בכל מקרה להגיש אותו במסלול תורשה, וכדאי להביא הוכחות מראש שסבא היה אכן אזרח הונגרי גם אחרי שנת 1921. בכל אופן תיק מורכב מהרגיל אך פתיר בעיניי בהחלט. אם תידחה למרות הכל הבקשה במסלול זזה, עדייו תעמוד לך הזכות להגיש בקשה במסלול התאזרחות ששם דרושה ידיעת השפחה ברמה בינונית, דבר שניתן להשיג במספר חודשי לימוד.