דורון

אזרחות הונגרית בעקבות קבלת אזרחות של דודי

שלום, דודי קיבל אזרחות הונגרית, לפני כ - 17 שנים, בשל היותו של סבא, אבא שלו, אזרח הונגריה שמעולם לא ויתר על אזרחותו. האם עובדה זו יכולה להקל עלי בקבלת האזרחות? האם אימי (אחות דודי) חייבת לקבל את האזרחות לפני כן על מנת לאפשר לנו, ילדיה, לקבל את האזרחות, או שניתן לקבל את האזרחות גם ללא קבלת האזרחות על ידה. מה ההליך ומה עלותו? תודה רבה, דורון

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

התשובה היא חד משמעית כן - אמך לא חייבת לקבל אזרחות על מנת שאתה תקבל. בהצלחה!