פרידה

אזרחות הונגרית למי שנולד בממלכה האוסטרו הונגרית

סבא רבה שלי נולד בסיגט, משם עבר לגור ב- Felsokalocsa (חבל מארמרוש) שם נולד סבי. במלחמת העולם הראשונה גוייס סבי לצבא האוסטרו -הונגרי ומשם לא ברור המסלול שעשה אך ידוע לי שבזמן מלחמת העולם השנייה היה עובד כפייה ברומניה. האם אוכל להגיש בקשה לאזרחות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

את יכולה להגיש בקשה לאזרחות במסלול התאזרחות. עלייך להשיג אישור לידה של סבא מכפר הולדתו (היום באוקראינה , בדקתי) , אוכל ךעזור לך להביא תעודה משם. בנוסף עלייך לשלוט ברמה טובה ( ללמוד, כן... זה לא נורא בכלל) בשפה ההונגרית. אלו התנאים. בהצלחה!