הדר אדל

דרכון שפג תוקפו ונעלם

היי סבא שלי נולד בהונגריה ובעבר היה לי דרכון הונגרי שאבד ביחד עפ התעודת לידה ההונגרית שלי בעקבות מעבר דירה. הדרגון כבר היה באותו הזמן פג תוקף. איך אני יכולה לבוא לחדש את הדרכון בלי הדרכון הישן ובלי תעודת לידה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

יש להגיש בקשה לחידוש דרכון + בירור אזרחות.הליך זה לא כרוך בתשלום, פרט לאגרת דרכון, וניתן להזמין תור לכך באתר שגרירות הונגריה במערכת ממוחשבת. לפני פעולה זו, ניתן להזמין ואף מאד מומלץ תור לקבלת עותק של ת.לידה/ נישואין שאבדו.