יובל ורדי

הנפקת דרכון ואזרחות לבת זוג

שלום רב אישתי ואני נשואים מעל 10 שנים.לי יש דרכון הונגרי. יודע שהיא זכאית לדרכון. אך היא צריכה לעבור מבחן שפה. האם זה עדין קיים ? אם ננסה להוציא את הדרכון בחו'ל, סעיף מבחן השפה קיים ? בברכה יובל ורדי

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי זה קיים - יש דרישה ל-5 שנות נישואין אם יש ילדים ולידיעת השפה ההונגרית. דרישת השפה היא מוחלטת בכל מקום. בכל אופן בארץ כיום בלתי אפשרי לעבור מבחן שפה אם לא מדברים אותה מהבית. לפרטים נוספים ודרכי פתרון ניתן ליצור איתי קשר.