אלי טסלר

קביעת תור לשגרירות הונגריה בישראל

מנסה מזה כחודש ימים לקבוע תור לשגרירות להארכת דרכון הונגרי שברשותי.(תוקםו פג החודש) ללא הצלחה אין תורים זמינים. האם כדאי לנסוע להונגריה ולהאריך הדרכון שם? אם כן היכן ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

זו התמודדות לצערי לכל מי שמבקש להאריך דרכון לקבוע תור. התורים נפתחים בתחילת חודש, בימים הראשונים של החודש, החודש למשל רק היום נפתחו התורים, כשהמכסה נגמרת, אין תורים עד לחודש הבא. ניתן לנסוע להונגריה, ולקבל דרכון תוך 24 שעות ואף פחות, זה לשיקולך.