רווית

דרכון הונגרי לדעת את השפה

הבנתי שעד לא מזמן היו 2 מסלולים לקבלת דרכון אחד מהם שחייבים לדעת את השפה אם מבקשים לפי גבולות הונגריה של פעם והמסלול השני שלא דורש ידיעת שפה אם דורשים לפי גבולות הונגריה של היום. רציתי לבקש לפי המסלול שלא דורש שפה אבל בכמה קבוצות בפייסבוק ראיתי שפרסמו שיש רק מסלול אחד עכשיו שדורש ידיעת שפה. זה נכון? חייבים ללמוד את השפה בכל מקרה גם אם להורים הייתה אזרחות וגרו בגבולות הונגריה של היום?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי רווית המידע בקבוצות חלקי ביותר ורוב האנשים לא רואים את התמונה הכללית. החוק לא השתנה כלל. מי שהוריו או שהסבים שלו נולדו בגבולות של הונגריה של היום, לא צריך לדעת שפה, חד-משמעית.