משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון הונגריסבתי נולדה בהונגריה וילדה בארץ את אמי אך לאמי אין הוכחה שהיא בתה בגלל רישום מוטעה של שם המשפחה

מנהלי הפורום

עו"ד שושה שונר

עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למשפטים ברמת גן ובעלת תואר ראשון (BA) מהאוניברסיטה העברית בירושלים בחוגים יחסים בינלאומיים ותולדות האמנות. עו"ד שונר ילידת הונגריה, בעלת משרד עורכי דין בתל אביב המתמחה בהשגת אזרחות הונגרית, איתור מסמכים, צוואות וירושות, גישור משפחתי ועוד.

קביעת פגישה
0539374951
חזרה לפורום

סבתי נולדה בהונגריה וילדה בארץ את אמי אך לאמי אין הוכחה שהיא בתה בגלל רישום מוטעה של שם המשפחה

חגי
חגי ארבל

סבתי ילידת הונגריה 1901. היא ילדה בארץ בתקופת מנדט ורשמו רק את שמה לאחר נשואים ולא את שמה המקורי. לכן לאימי אין "הוכחה" שהיא בתה!!!! ברבנות גם רשמו רק שם אחרי נשואים. הייתי במשרד הפנים ואמרו לי שאפשר לשלוח מכתב לגנזך וכולה אבל לא בטוחים בעניין. איזה אפשורויות יש לי בעניין?

RE:
עו"ד שושה שונר - דרכון הונגרי
עו"ד שושה שונר - דרכון הונגרי(נכתב ע"י: חגי ארבל)

כדאי לך בכל זאת לפנות לגנזך ולבקש שיבדקו בתיק באישי שלה. יש סיכוי גדול ששם הנעורים מופיע שם. עם זאת, יש אופציה גם להזמין תעודת לידה מקורית שלה מהונגריה עם חותמת אפוסטיל, ללכת עם זה למשרד הפנים ובמידה והשם הפרטי או שמות ההורים זהים, הם מוכנים להוסיף. בקיצור תמיד יש פתרון. בהצלחה!