אריק

מציאת מידע/מסמכים רלוונטיים אודות סבי וסבתי שנולדו בהונגריה

שלום, סבי וסבתי מצד אימי נולדו בהונגריה ועלו לארץ בתחילת שנות ה-50. שניהם כבר נפטרו. אימי נולדה בארץ ואין ברשותה אף מסמך המעיד זאת. האם יש אתרים באינטרנט (באנגלית כמובן) שבהם אוכל למצוא מידע/מסמכים רלוונטיים אודותיהם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אריק שלום אם ברשותך פרטי לידתם (זמן, מקום מדויק), תוכל לפנות לעירייה המתאימה באמצעות חיפוש פשוט באינטרנט, כך אפשר למצוא את המייל. בעירייה יענו לך בד"כ בנימוס ויציעו לשלול לך את התעודה לשגרירות הונגריה בארץ. זה לוקח מספר חודשים ויש לשלם כאן אגרה בשגרירות. מעבר לכך, באתר של "יד ושם" תוכל למצוא פרטים אודות הורי ההורים במידה ונספו בשואה. שני אתרים נוספים שאפשר לחפש בהם הם: JEWISHGEN ו- אתר המורמונים בארה"ב (יש שם המון מידע). כמובן גם עו"ד העוסקים בענייני הונגריה בארץ יוכלו לתת לך שירות זה , יותר מהר וכן עורכי דין בהונגריה. בהצלחה!