שרית

מציאת רשימות מפקדי אוכלוסין באינטרנט

שלום, רציתי לשאול האם רשימות מפקדי אוכלוסין שנערכו בשנות ה-20 וה-30 קיימים באינטרנט? הבנתי מחברה שזו אחת ההוכחות הטובות לצורך הוצאת אזרחות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום שרית, ייתכן ורשימות כאלו קיימות באתר JEWISHGEN או אתרים אחרים, אך שום צילום לא יספיק לצורך הוכחת אזרחות במידה והתעוררה בעיה. במקרה כזה הכי נכון לפנות לארכיון האזורי של אותה עיר או אותו כפר, אפשרי באנגלית, ויחפשו עבורך. את זקוקה בכל מקרה לאישור מאומת. ניתן להיעזר גם בעורכי דין העוסקים בתחום כדי לייעל את התהליך. בהצלחה!