open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 24 ביולי 2013

            זכאות לאזרחות הונגרית עקב התמחות ברפואה בהונגריה

            האם סטודנט שנוסע ללמוד רפואה בהונגריה ונשאר להתמחות שם יכול להיות זכאי לאזרחות הונגרית גם אם אין לו רקע הונגרי במשפחה?

            24 ביולי 2013
          • מנהל הפורום שושה שונר-עינת, עו"ד 13 באוגוסט 2013

            התמחות בהונגריה

            יניב שלום! כל אדם בעל אזרחות זרה אשר חי בהונגריה -נניח כסטודנט אך לא רק- יכול לבקש אזרחות הונגרית לאחר 8 שנים רצופות, בהן חי במדינה. המבקש צריך להיות ללא עבר פלילי, צריך להיות בעל תעסוקה בהונגריה עם אישור הכנסות, בעל כתובת ועליו לעבור מבחן באזרחות בשפה ההונגרית. בקיצור אלה אינם תנאים קלים אך למי שחי בפועל בהונגריה, אין ממש בעיה לעמוד בהם. במידה ואתה נשוי לאישה הונגריה מזה שלוש שנים, אתה יכול להגיש את הבקשה כבר לאחר 3 שנים ואם יש לך ילד קטין בעל אזרחות הונגרית, גם במקרה כזה מתקצר זמן ההמתנה להגשת הבקשה ל - 3 שנים.

            שושה שונר- עינת, עו"ד

            13 באוגוסט 2013
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form